Календарите на Булгед за 2015 вече са тук

Календари за 2015 от БулгедПредложенията на Булгед за календарна кампания 2015 вече са тук. Тази година положихме специални усилия да включим в гамата си предложения освен доказаните и класически календари, с които няма как да сбъркате и иновативни продукти и опции, които ще ви помогнат да се откроите на пазара и да впечатлите клиентите.

Старателно подбраната ни новогодишна продуктова гама включва всички продукти, от които имате нужда: стенни работни календари, календари пирамидки с готови дизайни и възможност за печат на фирмени данни и рекламно послзание, датирани и недатирани календар бележници (тефтери) с различен брой страници, настолни календари, индивидуални многолистови календари по Ваш дизайн, скрепени със спирала с кукичка, еднолистови календари с размери до 470х1000 мм. Разбира се, при нас можете да отпечатате и главите за работните си календари, като страхотната опция за дигитален супергланц лак отново е на Ваше разположение.

Нововъведения за 2015

Работни календари с цяла подложка от Булгед
Работни календари с цяла подложка от Булгед 

 

Цяла подложка за работни календари

За тази календарна кампания предлагаме впечатляваща нова възможност, която ще превърне стандартните стенни работни календари в различен и впечатляващ продукт. За пръв път тази година можете да поръчате всички стенни работни календари, предлагани от Булгед с цяла подложка с дигитален печат по Ваш дизайн и възможност супергланц лак. Целите подложки ви позволяват да създадете по-ефектен и запомнящ се дизайн, с който да впечатлите клиентите си.

Вижте пълната ни гама работни календари, както и цените им, тук.
 
 Индивидуални еднолистови календари с иновативни лайстни

За пръв път за календарна кампания 2015 ви предлагаме иновативен и екологичен продукт – лайстни за еднолистови календари, изработени от мукава. Предимството им е, че не се забелязват след като календарът е окачен и не влизат  в конфликт с дизайна, който сте изработили. Благодарение на иновативните лайстни този висококачествен продукт става още по-актуален и привлекателен.

Научете още за индивидуалните еднолистови календари с иновативни лайстни от Булгед тук.

Настолен календар бележник с твърди корици

Друго нововъведение за календарна кампания 2015 е възможността за производство на настолен календар бележник с твърди корици на мукава. Той е предназначен за клиенти, които държат на качеството и безупречния външен вид.

Вижте повече за продукта настолен календар бележник, както и цени за производството му тук.

Персонализирани календари пирамидки

За календарна кампания 2015 Булгед Ви дава възможност да поръчате уникален и неповторим продукт, с който можете да впечатлите всеки клиент. Това са персонализирани календари пирамидки. Най-добрият начин да привлечете вниманието е да се обърнете лично към клиента. С персонализирани календари пирамидки можете да направите точно това.

Научете още и вижте цените за персонализирани календари пирамидки от Булгед тук.
 
Персонализирани календари пирамидки от Булгед
Персонализирани календари пирамидки от Булгед

Колекция дизайни 2015

Специално за Вас за календарна кампания 2015 Булгед предлага уникална възможност. Подготвихме колекция професионални дизайни за Вашите календар бележници, от които можете да изберете този, който ви харесва най-много и да добавите текст, лого или персонализация по Ваше желание.

Научете повече за колекция дизайни 2015 тук.

Продуктите, които познавате и харесвате

Освен ефектни нововъведения, предложенията ни за календарната кампания 2015 включват и обновена и подобрена колекция от доказани и ефективни рекламни календари.

Стенни работни календари Лукс за 2015 от Булгед
Стенни работни календари Лукс за 2015 от Булгед

Стенни Работни календари

Тази година продуктовата ни гама е изключително разнообразна по отношение на дизайна и цветовите схеми. Така можете с лекота да изберете телата за работни календари, които най-добре съответстват на изискванията на клиента и най-добре подхождат на дизайна ви.

Ето и някои модели, които ви препоръчваме да разгледате:
Вижте всички предложения за стенни работни календари от Булгед тук.
Календар Бележници за 2015 от Булгед
Календар Бележници за 2015 от Булгед

Календар бележници за 2015 от Булгед

Продуктовата ни гама недатирани и датирани тефтери гарантира, че в нея ще откриете варианта, който ви е необходим. Съчетаваме това с висококачествено производство и печат на корицата по Ваш дизайн, което гарантира удовлетвореността на клиента.

Ето и някои предложения:

Вижте всичките ни предложения за календар бележници за 2015 от Булгед.

 Настолни календари пирамидки

Още един класически продукт, с красиви снимки и елегантен дизайн и с предвидено пространство за лого и фирмени данни на основата.

Вижте предложенията ни за настолни календари пирамидки тук.
 

Глави за работни календари

Булгед Ви предлага печат на глави за работни календари – един от най-търсените продукти през всяка календарна кампания. Ще изработим Вашите глави за календари на висококачествен опаковъчен картон 275 г/кв. м. Предлагаме и опция за ефектен дигитален супергланц лак.

Вижте цените за печат на глави за стенни работни календари за 2015 тук.
 

Можете да разгледате и поръчате предложенията на Булгед за календарна кампания 2015 тук.

 

С пожелание за успешна и печеливаша кампания,

Мартин

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s