Художници се самоснимат в хитра печатна реклама

Хитри рекламни плаката - Винсент Ван ГогРекламната агенция Leo Burnett Швейцария е създала впечатляваща печатна рекламна кампания, която носи послание едновременно за любителите на селфитата и ценителите на изкуството. Трите плаката, отпечатани за кампанията включват художниците Винсет Ван Гог, Фрида Кало и Албрехт Дюрер, които се самоснимат с фотоапарата Samsung NX Mini, Мотото на кампанията е „За автопортрети.“ На всеки от плакатите, творецът държи NX Mini, а визьорът показва портрет, обърнат огледално.

Камерата Samsung предлага сменяеми обективи и сгъваем екран. Това позволява на собствениците ѝ да правят висококачествени автопортрети, а не просто селфита. Идеята на плакатите е, че ако не видите как художниците се снимат сами, дори нямаше да разберете, че са правили снимките сами.

Красивите снимки, използвани от Leo Burnett са направени от фотографът Fredrik Ödman. Той е създал мечтателни и живи сцени, които включват детайли, характерни за всеки от художниците. Слънчогледите на Ван Гог са във ваза на плаката, отпечатъците на Дюрер са подпряни до прозореца. Разбира се, растенията с буйни листа, характерни за Кало, също се появяват.

Вижте:Хитри рекламни плаката - Албрехт Дюрер  Хитри рекламни плаката - Фрида КалоДо скоро,

Мартин

Вижте още:

Типографски плакати от Inksurge

Плакати с интересен дизайн

Страхотни колажи от Handiedan

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s