Безплатно: векторни изображения

Безплатни векторни елементи за печатните ви проекти - 03В тази публикация можете да видите и свалите много векторни материали, които да подпомогнат творческия процес. Тези ресурси могат да улеснят и подпомогнат процеса по създаване на дизайни. В тази колекция ще намерите безплатни за ползване векторни икони, мотиви  и набори векторни изображения, които ще ви помгнат да направите дизайните си, независимо дали са предназначени за печат или за мрежата, по-атрактивни.

Ето ги:

Безплатни векторни елементи за печатните ви проекти - 01

 1. 16 бизнес векторни значки

  Удивително е какво може да направи за теб малък елемент. Той може да привлече вниманието на зрителя към специфична точка на листовка или друг печатен материал и да го превърне в клиент.

  Тази колекция ретро значки може да ви помогне да подчертаете продуктите на рекламните си материали. Тези значки съдържат жизненоважна информация за продуктите и я правят забележима само с един поглед. Те представят продуктите като сертифицирани, с оригинално качество…

  Можете да ги свалите тук.
 2. Векторни мотивиБезплатни векторни елементи за печатните ви проекти - 02

  Мотивите са ценно допълнение към инструментариума на всеки дизaйнер. Те са подходящи както за фон на цял печатен материал, например дипляна или интернет страница, така и за фон само на отделен елемент, примерно каре или банер. Безплатната колекция, която ви предлагам днес, съдържа висококачествени векторни мотиви, които можете да редите един до така, че да съвпаднат.

  Можете да ги свалите тук.
 3. Ръчно нарисувани векторни икониБезплатни векторни елементи за печатните ви проекти - 03

  Тази красива колекция векторни икони може да внесе настроение в печатните ви продукти, например брошури, както и в проектите ви винтернет.

  Намерете ги безплатно тук.
Още безплатни неща можете да намерите в секцията Безплатно

До скоро,
Мартин

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s