Забавни пародийни плакати за филмите, номинирани за Оскари за 2015

Пародийни плакати за Оскарите за 2015 - The Theory of EverythingЦеремонията за връчване на осемдесет и седмите награди на Академията предстои на 22-и февруари. Това, закономерно, доведе до ескалация на слухове и спекулации кои филми ще спечелят позлатените статуетки. Ript Apparel е компания, която предлага печат на тениски с произведения на различни художници. Творческата общност, свързана с RIPT, е решила да отбележи събитието с Вторите годишни награди на RIPTcademy, колекция брилянтни пародийни филмови плакати, вдъхновени от заглавията, номинирани за Оскар тази година.

Художниците са вложили изключително остроумие и изобретателност в новите версии на плакатите, като са ги съчетали с други явления на попкултурата. Сред тях можете да видите различни супергерои, персонажи от видеоигри, сериали сред които са The Simpsons, Family Guy, Тhe Muppet Show
Gone Girl, например, умело е превърна в Gone Princess с главните роли посветени на Супер Марио и Принцеса Прасковка. Красивият, оригинален плакат с кукленско усещане, отпечатан за Grand Budapest Hotel е преработен в мрачни краски, базирани на света на Батман. Един художник дори залага на успеха на друго скорошно заглавие, The LEGO Movie, за да пресъздаде плакат за The Theory of Everything.

Вижте страхотните плакати тук:

С пожелание за интерсен ден,
Мартин

Вижте още:
Плакати – ако филмите, номирани за Оскар 2015 казваха истината
Кодирани филмови плакати
Демотивиращи плакати от Linzie Hunter

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s