Пътешественик заснема неповторимата красота на Нова Зеландия

Lake Rotoiti, TasmanПреди 16 месеца фотографът, уеб дизайнер и блогър Johan Lolos напуснал родната си Белгия, за да осъществи мечтата си да обикаля света. След като прекарал година в Австралия, Lolos поел на югоизток към Нова Зеландия, където осъществил тримесечно пътуване. Заедно с трима причтели той живял и пътувал в кемпер, четиримата си деляли парите за гориво и храна и се опитвали да видят колкото се може повече впечатляващи картини от природата. В крайна сметка, пътуването му струвало около $1200 за три невероятни месеца приключения на пътя.

За да си помогне с финансирането на пътуванията си, Lolos използва своите умения в областта на социалните медии и фотографията. Той има почти 70 000 последователи в Instagram благодарение на удивителните снимки, които публикува там. Това му дава възможност да работи с различни туристически агенции и услуги и да получава безплатно някои услуги и дейности. В резултат на това, пътешественикът може да продължи да споделя пътуването си с хиляди хора по целия свят, като предлага на последователите си глътка от невероятната красота на Нова Зеландия.

Според Lolos, снимките му са повече от документиране на пътуването. Той казва: Опитвам се да бъда вдъхновение за хората, които искат да открият нови места.

В момента пътешественикът има лагер в Уанака, където планира са остане до септември тази година. Можете да проследите екскурзията му на Instagram или Facebook

Малко зашеметяваща фотография от Нова Зеландия:

До скоро,

Мартин

Вижте още:
Невероятно красиви зимни пейзажи
Великолепни пейзажи, доминирани от бури

Пясъкът и океанските вълни създават невероятни пейзажи
 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s