Календари за 2016 от Булгед

През тази календарна кампания Булгед работи на Ваша страна – разнообразната селекция висококачествени продукти за календарната кампания е специално подбрана на база на дългогодишния ни опит и обратната връзка с потребителите.

С продуктите за календарна кампания 2016 ще удовлетворите очакванията и на най-взискателните клиенти. Тази година на ваше разположение са нови дизайни и нови цветови схеми на материалите за календарната кампания. Така можете да подберете най-подходящите според дизайна, изискванията на клиента и идентичността на марката. Разбира се, на Ваше разположение са и наложените и доказани през годините календари. Всеки продукт се отличава с неизменно високото качество, което познавате добре и е запазена марка на Булгед.

Внимателно подбраната ни продуктова гама включва всички рекламни продукти, нужни за кампанията: стенни работни календари, календари пирамидки с готов дизайн и за печат на фирмени данни и рекламно послание, датирани и недатирани календар бележници с различен брой страници, настолни календари, индивидуални многолистови календари с Вашия дизайн, скрепени със спирала с кукичка, еднолистови календари с размери до 470х1000 мм. Разбира се, при нас можете да отпечатате и главите за работните си календари, като страхотната опция за дигитален супергланц лак отново е на Ваше разположение.

Работни календари Гранд ЛайтНово за 2016 – четирисекционен Гранд Лайт

Стенните работни календари Гранд Лайт са ново предложение за 2016. Те се отличават от традиционните решения по четирите си тела. Работни календари Гранд Лайт са решение, предназначено за клиенти, които търсят високо качество и атрактивен продукт. Булгед предлага работни календари Гранд Лайт както с лепена глава, така и с цяла дигитално отпечатана подложка с възможност за нанасяне на гланц лак.

Работни календари Гранд Лайт са с четири тела по дванадесет листа с двуцветен печат, иглена перфорация и шапки на телата. Предлагат се в четири цветови схеми, за Вас остава само да можете да изберете тази, която най-добре подхожда на дизайна и предпочитанията на клиента.

Научете повече тук.

Работни календари универсал стилНово за 2016 – Универсал Стил

Работни календари Универсал Стил са елегантно решение, с нов изчистен и елегантен дизайн за 2016. Можете да поръчате работни календари Универсал Стил от Булгед с лепена глава или цяла подложка с пълноцветен дигитален печат. Предлагаме и възможност за цялостно лакиране на главата или подложката.

Универсал Стил са с три тела по дванадесет листа с иглена перфорация. Предлагат се в две цветови схеми, като нетрадиционната цветова схема гаранти открояване на сегашния месец.

Вижте ги тук.

Работни календари Оптимум лайт от БулгедНово за 2016 – работни календари Оптимум Лайт с два нови и свежи цвята

Работните календари Оптимум Лайт предлагат отлично съотношение цена-качество и са изгодно решение, подходящо за различни клиенти, които искат продукт на добра цена без компромиси с качеството. Обновената версия за 2016 се предлага в четири цветови схеми – син/червен, син/зелен, син/светло син, син/оранж.

Научете повече тук.

Колекция дизайни 2016

Специално за Вас за календарна кампания 2016 Булгед предлага уникална възможност да повишите стойността на продукцията. Подготвихме колекция професионални дизайни за Вашите календар бележници, от които можете да изберете този, който е най-подходящ и да добавите текст, лого или персонализация по Ваше желание. При това напълно безплатно.

Научете повече за колекция дизайни 2015 тук.

Ново за 2016 – избор между три типа прозорчета за работни календари

Щанцовано прозорче с ушички

 • Може да се ползва за всички модели, без модел Елит.
 • Изключително лесно поставяне.
 • Има риск от счупване, ако се транспортира поставено.

Прозорче с ластици

 • Използваемо е за всички модели календари.
 • По-бавно поставяне.
 • Ако се транспортира продукцията с поставено прозорче се създава възможност за закачене на кукичките на ластика към долното прозорче. Т.е. действайте внимателно.

Електростатично прозорче

 • Иновативен продукт.
 • Свеж дизайн, лесно поставяне. За да работи през цялата година, трябва
  да го премествате всеки ден.
 • Лесен начин да добавите забавен акцент към работния календар.

Научете повече тук.

Цяла подложка за работни календари

За тази календарна кампания Булгед отново предлага впечатляваща възможност, която предизвика значителен интерес през 2015. И тази година всички работни календари, предлагани от Булгед, могат да бъдат поръчани с цяла подложка с дигитален печат по дизайн на клиента и опция за супергланц лак. Целите подложки ви позволяват създаване на по-ефектен и запомнящ се дизайн, с който да впечатлите клиентите си.

Вижте пълната ни гама работни календари, както и цените им, тук.

Индивидуални еднолистови календари с иновативни лайстни

През 2016 отново ви предлагаме иновативен и екологичен продукт – лайстни за еднолистови календари, изработени от мукава. Предимството им е, че не се забелязват след като календарът е окачен и не влизат в конфликт с дизайна, който сте изработили. Благодарение на иновативните лайстни този висококачествен продукт става още по-актуален и привлекателен.

Научете още за индивидуалните еднолистови календари с иновативни лайстни от Булгед тук.

10Настолен календар бележник с твърди корици

Предлагаме ви производство на настолен календар бележник с твърди корици от мукава. Той е предназначен за клиенти, които държат на качеството и безупречния външен вид.

Вижте повече за продукта настолен календар бележник, както и цени за производството му тук.

Персонализирани календари пирамидки

За календарна кампания 2016 Булгед Ви дава възможност да поръчате уникален продукт, с който да впечатлите всеки клиент. Това са персонализирани календари пирамидки. Най-добрият начин да привлечете вниманието е да се обърнете лично към клиента. С персонализирани календари пирамидки можете да направите точно това.

Научете още и вижте цените за персонализирани календари пирамидки от Булгед тук.
 

Разгледайте всички продукти на Булгед за калндарна кампания 2016 тук.

Ето и категориите календари, които Ви предлагаме:

С пожелание за успешна кампания,

Мартин

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s