Модулни етажерки за книги, които наподобяват Pantone скали

Етажерки за книги с Pantone цветове - 01Ако сте дизайнер, няма начин да не използвате и обичате Pantone цветове. Invasione Creativa са се постарали да пренесат тази любов в обзавеждането и са измислили серия интересни модулни мебели. Студиото, базирано във Флоренция, наскоро създаде етажерки за книги,  вдъхновени от скалите на известните Pantone цветове. Продуктът се нарича One и включва отделни кубове, боядисани в различни цветове по Pantone скалата, които могат да бъдат съчетавани и подредени по начина, по който желаете, на базата на вкуса и предпочитанията ви. Можете дори да ги монтирате на стената.

Всеки модул е посветен на различен Pantone нюанс. Погледнати отпред, те изглеждат като прочутите скали на компанията – квадратчето, което представлява гърба на куба, е оцветено в съответния цвят. Под него се намира чекмедже, върху което е изписано името и кода на цвета.  Сега вече няма как да забравите, че Pantone 7662 е лилав.

Както демонстрират Invasione Creativa, Pantone етажерките дават безкрайни възможности за интересни интериорни решения за различни креативни пространства. Можете, например, да подредите предмети с определен цвят, да ги поставите на фона на гърба на подходящия модул и да демонстрирате цветовото съчетание, което желаете по убедителен начин.

До скоро,

Мартин

Вижте още:
Тест показва кой цвят по Pantone съответства най-добре на личността ви
Вкусни смутита с Pantone цветове
Дребни обекти в цветове по Pantone

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s