Елегантни визитки с минималистичен дизайн

on

Визитки с минималистичен дизайн - 19Тук съм събрал за вас колекция елегантни визитни картички, които может да разгледате, ако имате нужда от вдъхновение за проектите си. Визитките имат дълга и богата история и те са сред печатните материали, пред които има светло бъдеще. Те са широко използвани от професионалистите и предприемачите, които искат да представят услугите и продуктите си или просто да обменят информация за контакт. Те са способни и да представят ефективно марката ви.

За да постигнете максимален ефект, дизайнът на визитките трябва да е измислен така, че да служи на целите, които сте си поставили. Според мен, ефективната визитна картичка трябва ясно да заявява положителните качествана човека/компанията, за която е предназначена (професионализъм, елегантност, креативност). Това оставя ясни и положителни асоциации в съзнанието на клиента, често още от първия поглед, което може да донесе полза на притежателя на визитката.

Визитките в тази колекция притежават минималистичен дизайн и са елегантни, изчистени, впечатляващи и изпращат правилното послание.

Вижте ги:

До скоро,

Мартин

Още вдъхновяващи визитки:

Визитка, с която можете да запалите огън

Визитки с красив дизайн

Визитки с преливки

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: