Лазерно отрязани разделите поставят палави икони между страниците на книгите

on

01Kindle-ите може да са модерни и удобни, но технологията на електронните книги не може да замени удоволствието да поседнете с истинска отпечатана книга в ръцете си. Базираният в Черкази, Украйна интернет магазин, наречен Cool Bookmark почита и поощрява използването на физически книги като създава красиви метални разделители, които добавят към страниците на книгата минималистични икони. Символите са елементи на поп културата – супергерои,  Game of Thrones и Harry Potter, както и животни, икони за социални медии и още много. Въпреки своята опростеност, всички те са лесно разпознаваеми.

За разлика от много разделители, тези лазерно отрязани продукти са изключително дискретни – можете да ги видите само ако гледате долната или горната страна на книгата. Това позволява лесното им поставяне на рафтове и гарантира, че, за разлика от конвенционалният хартиен вариант на това изделие, няма да бъдат разкъсани или смачкани.

Трябва ви само един разделител, за да запомните докъде сте стигнали, но винаги можете да използвате няколко, за да създадете палави сценки между страниците.Cool Bookmarks продават продуктите си в  Etsy.

Вижте:

До скоро,

Мартин

Вижте още:

Хитри и креативни разделители за книги

Дизайнер създава малки книгораздели във формата на любими храни

Разделители създават пейзажи в книгите ви

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s