Модни илюстрации с 3D елементи

on

06Спагетите са вкусна съставка в кухнята, но мястото им в модния свят е спорно. Илюстраторът Edgar Artis, обаче, е на друго мение. Киви, шоколад, камби – това несъмнено са нетрадиционни решения за изразни средства за модни илюстрации, но художникът успява да вгради тези реални обекти в своите произведения по прекрасен начин. Той съчетава рисунки с цветни моливи с плодове, кибритени клечки, мидени черупки и цветя. Чрез комбинацията на двуизмерни и триизмерни обекти той успява да постигне нетрадиционен и закачлив ефект.

Момичетата, които Artis възпоризвежда носят великолепни образци на висшата мода и стила на роклите им определя типа на обектите, използвани от него, за да ги възпроизведе. Свободно падаща рокля е пресъздадена чрез венчелистчета или пера, които имитират начина, по който се дипли плата. За по-къси и обемни рокли, Artis залага на бонбонки M&M, с които демонстрира палавият характер на това облекло.

Независимо от избора си, неговият акаунт в Instagram е изключително популярен и ни показва колко е забавно, когато модата се комбинира с храна, пера и други неща. Моите фаворити са пържените картофки с кетчуп и шоколадът.

Вижте:

До скоро,

Мартин

Вижте още:

Секси млечна фотография от Jaroslav Wieczorkiewicz

Типографията на списание Horse

Ефектни стари дизайни на кутийките Coca Cola

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s