Безплатно: шаблони за дизайн на печатни материали

allКогато бюджета и времето са оскъдни, добър шаблон за дизайн на печатен материал може да ви спаси. Научете в тази статия къде можете да намерите такъв. Професионалните дизайнери предпочитата да създават материалите си от нулата, но понякога кратките срокове и „оптимизираните“ бюджети, им налагат да спестят време и усилия. Това е моментът, в който предварително подготвените дизайни за печатни материали могат да ви улеснят. Дали само ще ги настроите леко във Photoshop или ще използвате структурата им за основа, за да създадете нещо уникално, шаблоните могат да ви спестят много време, проби и грешки при създаването на дизайна.

Друга потенциална употреба на шаблона е като инструмент за учене. Като направите дисекция на дизайна за печат на друг професионалист, можете по-добре да разберете процесът, ако ви се наложи да направите нещо подобно.

Свършете черната работа

Основният недостатък на използването на предварително подготвен безплатен шаблон в PSD или AI формат за комерсиална поръчка е, че популярните образци са използвани твърде често. Тъй че, за да създадете добър дизайн на базата на шаблон, трябва да ровите в дебрите на интернет, за да намерите нещо, което едновременно изглежда добре и не е използвано често.

Това е задача, която не е лесно изпълнима, но тази статия ще ви помогне в тази задача. Сайтовете, които можете да видите тук са ручно подбрани и изобилстват с висококачествени безплатни дизайни за печат.

 

01. GraphicRiver.net

01

Голяма колекция шаблони за печат, някои от тях са платени, но сумите са скомни, от порядъка на няколко долара. Предимството е, че заради тях повеето шаблони не са експлоатирани прекомерно.

02. psdGraphics


02

Ако използвате Photoshop, си струва да видите psdGraphics. Те имат голяма колекция ресурси, не само шаблони за печат, но и векторни изображения, фонове и други полезни неща за дизайнери.

03. Design Instruct


03

Design Instruct е добре известен с това, че съдържа много безплатни ресурси за дизайнери. Там има не само шаблони за печат – на него ще намерите и много съвети и ръководства, за да извлечете максимума от дизайните си за печат.

04. Company Folders


04Company Foldersпредлага богата колекция безплатни висококачествени шаблони за папки. Изборът е изключително богат, можете да ги сваляте без ограничения, а на блога можете да намерите и други ресурси, които да ви помогнат научите всичко, което ви интересува за печата и дизайна.

05. PSDStyle


05

Този сайт съдържа впечатляваща колекция шаблони за печатни материали и други ресурси, които да ви помогнат да изградите проектите си.

06. FreePSDFiles.net


06

FreePSDFiles.net е отличен ресурс за висококачествени векторни ресурси, но там ще намерите и голяма колекция безплатни шаблони за печатни материали.

07. Designrshub


07.jpg

Designrshub е общност за дизайнери, която обхваща теория, ресурси и някои добри шаблона за материали за печат, от листовки до визитки.

08. BestBusinessCard.net


08.jpg

Тук ще откриете огромна колекция шаблони за визитки, ръководства за дизайна им и други полезни неща.

09. Pixeden


09

Pixeden има голяма колекция висококачествени шаблони, някои от които се предлагат срещу малка такса. Сайтът има и безплатна секция, която се обновява постоянно.

С пожелание за много успешни проекти,

Мартин

Още безплатни неща.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s