Любими книги се сдобиват с прекрасно бродирани корици

on

13Въпреки, че знаем, че не е добре да съдим за книгата по корицата, е трудно да не го правим. Често илюстациите, цветовете и типографията на корицата са това, което  привлича вниманието ни и ни стимулира да надникнем в книгата. Mrs. Chaplin Book Clutches почита някои от най-любимите книги като заменя подобрява традиционните корици с печат върху тях с нещо доста екзотично. Тя използва вълнен филц и копринен конец, за да избродира прекрасни подвързии, декорирани тематично на базата на шедьоври като Великият Гетсби и Магьосникът от Оз.

Тези красиво бродирани подвързии на книги са продукт на замисъла на Татяна от Москва, която е съчетала в едно любовта си към модата, цветовете и четенето в един проект в развитие. Татяна не се занимава професионално с бродерия, а е усвоила това умение, за да направи първата от подвързиите си. Тя казва за творческия си процес:

Прехвърлянето на картина на платно с помощта само на филц и конец е предизвикателство, което е наистина вълнуващо. Всеки проект ме учи на нещо ново и ми помага да подобря уменията си за бродиране.

Нейният Etsy магазин има 35 оригинални продукта в момента и дори предлага възможност за поръчки по желание на клиента. Ръчно направените уникални аксесоари на Mrs. Chaplin са готин, но функционален аксесоар за всеки любител на четенето и книгите.

Вижте:

С пожелание за успешна седмица,

Мартин

Вижте още:

Книги с бродирани корици от Penguin

Бродирана типография

Най-добрите корици на книги за годината

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s