Karlbox – елегантен комплект художествени материали от Karl Lagerfeld

on

02Иконичният моден дизайнер Karl Lagerfeld наскоро показа свое ново произведение, което няма нищо общо с облеклото. Той е работил заедно с Faber-Castell, един от най-старите производители на моливи в света, за да създаде добре организиран набор от артистични материали. Той е наречен Karlbox и е повече от обширна колекция, която съдържа 350 инструмента за рисуване и оцветяване.

Karlbox е конструиран така, че да напомня на традиционен китайски сватбен съндък и всеки от произведените екземпляри е номериран индивидуално, за да се запази ексклузивността му. Общият брой произведени комплекти е 2500. Дървената кутия съдържа 120 акварелни молива Albrecht Durer, 60 тънкописеца, 12 Castell 9000 молива и още много материали. Нюансите на цветовете са избрани лично от Lagerfeld и пресъздават цял живот, посветен на любовта към изкуството, както ѝ личните му естетически виждания. „За мен рисуването е като дишането и писането,“  обяснява Lagerfeld пред Forbes. „Това са нещата, които винаги ми помагат да се отпусна.“

Karlbox се продава в магазините на Faber-Castell, бутиците на Karl Lagerfeld и Harrods, Лондон. Цената на красиво подбрания и опакован набор артистични материали е $3000.

С пожелание за успешно начало на работната седмица,

Мартин

Вижте още:

Хоризонтално ориентираната библиотека на Karl Lagerfeld

Дизайнер превръща обикновени дрехи във висша мода чрез ножици

Модни илюстрации с 3D елементи

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s