Календари 2017

 

lux-2017-all
Работни календари Лукс за 2017 от Булгед

През тази календарна кампания Булгед отново работи за Вас. Разнообразната ни селекция елегантни и изгодни продукти за 2017 е допълнена от нови и обновени предложения. Тя е изградена на основата на дългогодишния ни опит и обратната връзка от Вас, нашите клиенти. С продуктите за календарна кампания 2017 ще удовлетворите очакванията и на най-взискателните потребители.

Тази година добавихме нови продукти, нови дизайни и цветови схеми на материалите за календарната кампания, за да подберете най-подходящите според дизайна и изискванията на клиента. Както винаги, на ваше разположение са и наложените и доказани през годините календари – с неизменно високото качество, което познавате добре и е запазена марка на Булгед.

Всички продукти за календарна кампания 2017

ext_classic_2017_all
Работни календари Оптимум Х2 за 2017 от Булгед

Ново – Оптимум Х2

Работни календари Оптимум Х2 са авангардно и практично предложение за 2017, което предлага отлично съотношение цена-качество. Те са изгодно решение, подходящо за клиенти, които искат продукт на добра цена без компромиси с качеството.

Вижте ги и поръчайте тук

За изисканите клиенти – Лукс с нов дизайн и цветове

За 2017 предлагаме обновен дизайн на работни календари Лукс, предназначен специално за най-изисканите клиенти. Новите цветови схеми са тъмно зелен/златен бронз и кафяв/златен бронз. Отново предлагаме и доказаната цветова комбинация от тъмно син/сребърен бронз.

Разгледайте и поръчайте тук

light_4m_all
Работни календари Гранд Лайт за 2017 от Булгед

Гранд Лайт в четири цвята

Работни календари Гранд Лайт са нестандартно и атрактивно предложение за 2017. Те се отличават от традиционните решения с четирите си тела и предлагат отлично съотношение цена-качество. Работни календари Гранд Лайт са решение, подходящо за клиенти, които очакват високо качество и привлекателен продукт на изгодна цена. Налични са в четири цветови схеми – син/червен, син/зелен, син/светло син, син/оранж.

Вижте ги тук

Както всяка година разнообразните продукти, висококачественият дигитален печат и първокласните довършителни операции гарантират, че календарите Ви ще са с перфектно качество, клиентите ще са доволни, а кампанията ще е печеливша за Вас.

Ето и категориите календари, които Ви предлагаме:

За поръчки, моля, използвайте формата на bulged.net.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s