Този красив шрифт еволюира докато пишете

 

new-font-futuracha-pro-15Запознайте се с Futuracha Pro, уникална гарнитура от вълшебни, променящи се символи, които променят формата си и си взаимодействат докато образуват различни думи. Futuracha е почти готова да се появи на всеки компютър.

Høly, екип дизайнери, базирани в Гърция, представил Futuracha преди 5 години като експериментален шрифт. Буквите се появявали в сурова форма и била необходима ръчна настройка. Благодарение на изключителната популярност, Høly започнали да работят по дизайна на Futuracha Pro, Open Type версия на шрифта, която може да бъде въвеждана нормално чрез клавиатура и буквите се променят интелигентно в зависимост от последователността си във всяка дума.

Futuracha Pro превръща всяка дума, която изпишете в Арт Деко шедьовър. Очаква се шрифтът да е достъпен през май.  Кампанията на Høly Indiegogo, която осигури финансирането на шрифта постигна колосален успех и набра 15 пъти по-голяма сума от целта от $4000. Дарителите, в зависимост от приноса си, ще получат личен и комерсиален лиценз за шрифта.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s