Хипстория – световните лидери като хипстъри

HIPSTORY - Shimoni - LincolnНяма как да не се ухилите от ухо до ухо когато попаднете на най-новите илюстрации на Amit Shimoni, млад израелски художник, базиран в Тел Авив. По време на службата си в армията от 18 до 21 годишна възраст, Amit запонал да рисува абстрактни произведения, за да изрази емоциите си. След като отбил военната си служба, докато пътувал пеша в северна Индия за няколко месеца, той осъзнал, че изкуството е неговата мисия в живота. Запознайте се с последния му креативен проект, Hipstory.

Исках HIPSTORY да изобразя великите лидери по нов начин и да ги поставя в различно време и култура – нашите. Исках да направя изображения със скрит подтекст, които от една страна да ви накарат да се усмихнете, а от друга, да ви накарат да се замислите. Както аз виждам нещата, критиката не винаги трябва да е остър, той може да е просто метод за започване на дискусия и представяне на нещата в определена светлина.

Разгледайте тази галерия, която включва велики исторически фигури, облечени като модерни хипстъри. Хвърлете и поглед зад сцената на начина на работа на Shimoni при създаване на работата му посветена на Einstein. Можете да видите и да пазарувате и на  сайта му.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s