Календарите за 2018 от Булгед вече са тук

on

Колекцията ни календари за 2018 вече е на ваше разположение

През тази календарна кампания Булгед отново се грижи да ви предложи най-доброто. Разнообразната ни селекция висококачествени календари за 2018 е специално създадена на база на дългогодишния ни опит и обратната връзка от Вас, нашите клиенти. С нашите календари за 2018 ще удовлетворите потребностите на всеки клиент. Разнообразието на формати, стилове, дизайн и цветови схеми може да удовлетвори всеки. Тази година добавихме нови продукти, дизайни и цветови схеми на материалите за календарната кампания, за да подберете най-подходящите според дизайна и изискванията на клиента. Както винаги, на ваше разположение са и наложените и доказани през годините календари – с неизменно високото качество, което познавате добре и е запазена марка на Булгед.

Старателно подбраната ни продуктова гама от календари включва всички рекламни продукти, нужни за кампанията: стенни работни календари, календари пирамидки с готови дизайни и възможност за печат на фирмени данни и рекламно послание, датирани и недатирани календар бележници с различен брой страници, настолни календари, индивидуални многолистови календари по Ваш дизайн, скрепени със спирала с кукичка, еднолистови календари с размери до 470х1000 мм. Разбира се, при нас можете да отпечатате и главите за работните си календари, като страхотната опция за дигитален супергланц лак отново е на Ваше разположение.

 

За първи път през 2018 – работен календар Ултра Лайт с шест тела

Работни календари Ултра Лайт за 2018 от Булгед
Работни календари Ултра Лайт за 2018 от Булгед

Нов продукт за 2018, работни календари Ултра Лайт са предназначени за клиенти, които наистина гледат и планират в бъдещето, например спедиторски компании.  Те имат цели шест тела така, че шест месеца да бъдат едновременно пред очите на клиента.  Това е съчетано с отлична цена и разнообразни цветове. Работни календари Ултра Те са решение, подходящо за клиенти, които очакват високо качество, уникална функционалност и привлекателен дизайн на изгодна цена. Предлагаме ги както с лепена глава, така и с цяла дигитално отпечатана подложка с възможност за нанасяне на гланц лак.

Обновен настолен календар-бележник с допълнителна информация

Настолен календар-бележник с допълнителна информация за 2018 от Булгед
Настолен календар-бележник с допълнителна информация за 2018 от Булгед

За 2018 предлагаме нов настолен календар бележник, отпечатан в два цвята, с два варианта на цветовата схема. Те са синьо/черно или червено/черно. Настолният календар бележник е незаменимо пособие за всeки зает човек, който иска да планира времето и задачите си ефективно. В тази категори са високопоставени служители, лекари, зъболекари и много други. За календарна кампания 2018 отново предлагаме и специална, луксозна версия на продукта. Тя има твърди корици с мукава и е предназначена за клиенти, които държат на качеството и безупречния външен вид.

 Нововъведения за 2018:

  • ден от годината
  • оставащи дни от годнината
  • на четири езика английски/немски/френски/български
  • активната седмица и три месеца на всяка страница
  • телефонни кодове и пощенски кодове на населените места в България

Разгледайте и поръчайте всички продукти за 2018 от Булгед тук.

Ето и категориите продукти за календарната кампания, които Ви предлагаме:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s