За нас

n21834868096_5826Този блог е създаден и се обновява от служителите на Булгед. Преди всичко от един от служителите на Булгед. От мен, Мартин, казано по-точно. В блога можете да прочетете за всякакви интересни неща, свързани с графичната индустрия, дизайна, дигиталния печат и каквото още ни хареса или ни се стори интересно. Тук има и информация по различни теми от областта на предпечата – добри производствени практики, настройка на програмите, подготовка на файлове за печат.

Идеята ни е да улесним и да направим вашата и нашата работа по-лесна и приятна и да си помогнем взаимно в създаването на ефектни и атрактивни продукти. Също така, да намерим вдъхновение за нови печатни изделия и просто да надникнем в последните тенденции и попадения в тази област.

Ще видите още различни вдъхновяващи примери за графични проекти, много безплатни ресурси – шрифтове, векторни изображения, лога и интересни места в интернет.

Рубриката ни за въпроси и отговори можете да намерите тук.

Изключително посещаваната ни страница за безплатни неща е тук.

Нас пък можете да ни намерите на bulged.net.

Конкретно на мен можете да пишете на: martin.novev[at]bulged.net

Приятно четене,

Мартин

Advertisements

11 Comments Add yours

 1. Борис каза:

  Здравейте, много се радвам , че сте се сетили за този Блог. Сега няма да си губя времето да обяснявам по телефона как да си направят файлове на нашите клиенти 🙂 Ако е възможно сложете и нашата страница в „Партньори“.

 2. bulged каза:

  Здравейте,
  радвам се, че идеята ви харесва, вече сте добавени в „Партньори“.

  Поздрави, Мартин.

 3. Галин каза:

  Здравейте колеги,

  работя в малка рекламна агенция в град Стара Загора. От началото на 2009 г. наблюдавам спад в btl активностите в нашия град. Бихте ли споделили вашето мнение, относно тренда на печатните услуги в България през тази година. Ще Ви бъда благодарен, ако ми изпратите на посоченият имейл условията, при които бихте работили с нашата агенция-как да ви изпращаме поръчките, как ще ги получаваме и кракто обяснение на ценовата ви политика. Ако желаете мога да се свържа с посочен от вас колега.

  Желая Ви много успехи!

 4. Neliya Docheva каза:

  Интересувам се от визитки с QR код – дизайн и цени

  1. Bulged каза:

   Здравейте,

   За съжаление не предлагаме дизайн, но можем да отпечатаме визитките Ви.

   Поздрави,
   Мартин

 5. hristov каза:

  чудесен блог

  1. Bulged каза:

   Радвам се, че ви харесва.

   Поздрави,

   Мартин

 6. Kuncheva каза:

  Здравейте! Интересувам се от това дали могат да бъдат изработени двустранни прозрачни визитки – на английски и на български език с цветно фирмено лого – и каква би била цената им.

  Поздрави!

  1. Bulged каза:

   Здравейте,
   Доста е трудно да са двустранни и прозрачни едновременно, защото прозират. Възможно е част от тях да е прозрачна, а тази на която са контактите да е с някакъв фон и да има бяла подложка.
   Принципно печатаме на прозрачен материал с дебелина 100 микрона, който може да се ламинира. Важно е да се има предвид, че цветовете винаги са леко прозрачни, тъй като мастилата не са покривни.
   Поздрави,
   Мартин

   1. Kuncheva каза:

    Здравейте! В такъв случай, може ли поне логото да е напечатано върху прозрачен материал, а контактите да са на бяла подложка (или материалът да е същият, но просто да е матиран в бяло, за да не прозира толкова много) да кажем. И как може да обсъдим цени и срокове за изпълнение и доставка до Пловдив.

   2. Bulged каза:

    Здравейте,

    Това може да се направи, разбира се, въпросът е дизайна на визитката да е направен с тази идея. Можете да изпратите запитване с конкретни параметри на offers@bulged.net или през кратката форма на сайта ни http://www.bulged.net.

    Поздрави,
    Мартин

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s